Суши кетъринг от Дантес Сървисис

0888 407 106

Суши Кетъринг София

Кетъринг услугите представляват производство и доставка на разнообразни кетъринг и парти хапки за Вашите специални събития – корпоративни или лични. Освен стандартен кетъринг, Дантес Сървисис предлага на Вашето внимание луксозен суши кетъринг, приготвен от майстори на суши с дългогодишен опит!

Видове суши кетъринг

Както обикновения кетъринг, така и суши кетърингът предлага възможност за много и най-разнообразни видове и комбинации в зависимост от Вашите предпочитания и вид събития.

Кетъринг София – Дантес Сървисис предлага суши кетъринг от следните видове:

Плата със суши кетъринг
  • Хосомаки
  • Футомаки
  • Урамаки
  • Нигири
  • Сашими
  • Темаки
  • Гункан

Нашите суши майстори приготвят кетъринг сушито, като освен за вкусовите качества, се грижат и за внушителния външен вид на кетъринг платата, които подреждат с много внимание към детайла. Можете сами да изберете видовете суши, които желаете да поръчате, а може и да ни се доверите изцяло – ние ще подберем най-доброто съчетание от от различните опции за суши кетъринг, ще ги миксираме в подходящи плата и ще ги сервираме на Вашите лични празници или официални фирмени събирания.

Суши парти хапките могат да бъдат приготвяни вегански, вегатариански и месни.

Приготвяне на суши кетъринг

Суши Кетъринг

Огромно влияние за безупречните вкусови качества на суши кетъринг хапките оказва начинът на приготвяне. Майсторите на суши от Кетъринг София – Дантес Сървисис познават тайните и тънкостите на това изискано японско кулинарно изкуство и приготвят суши специалитетите по традиционна рецепта. В изпълнението на поръчките ние използваме винаги пресни продукти, зеленчуци и риба с доказано качество, както и ориз, приготвен в правилно съотношение, за да предложим незабравимо вкусово изживяване за нашите клиенти.

Суши кетъринг се приготвя няколко часа преди събитието, за да бъде пресен и свеж. Сервираме с клечки за суши и висококачествен соев сос.

Поводи за суши кетъринг

Суши кетъринг е подходящ избор за Вашите гости, ако събитието Ви е по-официално, ако гостите Ви са по-високопоставени, ако желаете да ги впечатлите с отличен вкус или просто ако сте запалени любители на сушито като нас и не Ви трябва специален повод да се поглезите!

Суши кетъринг София

Заявка и поръчка на суши кетъринг

Свържете се с нашите консултанти възможно по-скоро, след като решите за коя дата желаете да поръчате суши кетъринг плата, за да има достатъчно време да Ви разкажат по-подробно за различните видове кетъринг и заедно да изберете най-подходящата за Вас оферта.

Галерия със суши кетъринг

В галерията със снимки от наши събития със суши кетъринг можете да се насладите на безупречното изпълнение на Вашите кетъринг поръчки! Разгледайте предложенията, които сме изготвяли за наши приятели, гости и клиенти и ако желаете да приготвим суши кетъринг и за Вас, не се колебайте да ни потърсите на посочените в сайта контакти.

Очакваме Ви!