Всички услуги на Кетъринг София – Дантес Сървисис

0888 407 106

Вече повече от 20 години, Кетъринг София – Дантес Сървисис предоставя на Вас, нашите клиенти, най-добрите услуги, свързани с кетъринг, сладкарство и организиране на събития с парти хапки.

Кетъринг услугите са едни от най-често търсените дейности от нашата компания. Именно затова ние отделяме много време и желание в изпълнението на поставените ни задачи. Освен първокласни кетъринг услуги, ние осигуряваме и всичко необходимо за протичането на кетъринг събитието. Разполагаме с обучен и вежлив персонал, който ще се погрижи за Вашите гости, както и предоставяме цялостно кетъринг оборудване – маси, столове, покривки, така че да Ви спестим максимално времето и усилията!

Кетъринг услуги от Дантес Сървисис

Професионалните ни кетъринг услуги включват изготвяне на меню и приготвяне на неустоими парти хапки за най-различни събития:

 • сватби
 • коктейли
 • бюфети
 • рождени дни
 • фирмени събития
 • официални вечери
 • конференции
 • семинари
 • бизнес срещи и много други.

Освен кетъринг, ние можем да осигурим всичко, необходимо за гладкото протичане на тези събития. Разполагаме с екип от професионални любезни и мили сервитьори, които ще се погрижат за уюта на Вашите гости, като предлагаме също така цялостно кетъринг оборудване – маси, столове, чинии, прибори и декорация. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от оферта или просто желаете да ни попитате нещо. Ние с готовност ще Ви консултираме!

Разгледайте по-долу галериите ни със снимки от различни официални събития, организирани за наши клиенти!

Цялостно организиране на сватби

Сватби

Дантес Сървисис ЕООД разполага с богат опит в организирането на сватби.

Вижте още
Официален кетъринг бюфет

Бюфети

Освен сватбените събития, Дантес Сървисис ЕООД организира успешно и бюфети.

Вижте още
Организиране на кетъринг коктейли

Коктейли

Официалните вечери заемат основна част от кетъринг услугите, които предлагаме.

Вижте още

Хлебните изделия са неизменна част от нашето портфолио. Дантес Сървисис изработва най-различни видове хляб, питки, погачи, кроасани, бутер изделия и много други. Винаги пресни, хрупкави отвън и пухкави отвътре, нашите специални хлебни изделия ще Ви очароват с неповторимия си вкус и аромат!

При поръчка на хлебни изделия можете да се доверите на нашия опитен екип, който да изготви подходящо предложение за Вас в зависимост от повода, като основната информация, която ще ни бъде необходима, е брой гости на събитието и дата на провеждане, за да може всичко да е готово навреме! Освен хлебни изделия за специални поводи, можете да поръчате всеки един от продуктите ни и без повод. Ние гарантираме качеството и перфектния вкус на нашите изделия!

Изработка на хлебни изделия

Хлябове

Галерия с разнообразие от питки и хлебчета.

Вижте още
Изработка на обредни хлябове

Обредни хлябове

Разгледайте снимки на специалните ни обредни хлябове.

Вижте още
роизводство и доставка на кроасани

Кроасани

Вижте още снимки на кроасани с различни пълнежи.

Вижте още
Производство на бутер изделия

Бутер изделия

Разгледайте галерията ни с бутер изделия.

Вижте още

Опитните майстор-сладкари на Дантес Сървисис приготвят уникални авторски торти за всеки повод. Сред основните видове торти, които предлагаме, се отличават:

 • сватбени торти
 • детски торти
 • бутикови торти

Сватбените торти могат да бъдат изработени по наша идея, съобразена с тематиката и цветовете на празничното събитие, или да бъдат приготвени изцяло както си ги представяте Вие - многоетажни, с декорации от панделки или истински цветя, захарни фигурки и много други.

При детските торти преобладават анимационните герои и любимите филмови персонажи на децата. Всяка торта може да бъде с различни блатове и кремове, според Вашите предпочитания.

Освен различни видове торти, за специалните Ви събития и поводи предлагаме също така разнообразни сладкарски изделия – петифури, еклери, шоколадови и плодови кошнички, мусове и други.

Изработка на сватбени торти

Сватбени торти

Разгледайте повече от нашите сватбени торти.

Вижте още
Изработка на детска торта по поръчка

Детски торти

Галерия със снимки на нашите детски торти.

Вижте още
Производство на бутикови торти

Бутикови торти

Бутикови торти, специално изработени за наши клиенти.

Вижте още
Сладкарски изделия

Сладкарство

Разгледайте още от сладкарските ни продукти.

Вижте още

Освен традиционните ни кетъринг услуги, предлагаме и други уникални услуги, които ще превърнат събитието Ви в незабравимо изживяване.

Суши кетъринг

За истинските ценители на сушито и почитатели на луксозния кетъринг, Дантес Сървисис има възможност да изготви менюто за Вашия повод само със суши хапки и специалитети.

Организиране на дискотеки

Ако имате нужда да се позабавлявате с колеги или приятели, да потанцувате и хапнете вкусен кетъринг, ние сме насреща, за да организираме Вашата вълнуваща дискотека! Дискотеките са подходящи както за отбелязване на лични празници, така и за коледни, новогодишни или юбилейни фирмени партита. Свържете се с нас, за да Ви разкажем повече!

Пътуване с влак

Сред най-нетрадиционните услуги, които сме предлагали, се отличава организирането на парти или тържество във влак! Ако желаете и Вашият празник или събитие да се помни дълго след приключването му, ние с удоволствие ще организираме едно невероятно приключение във влак, като ще се погрижим за всички детайли, така че да не Ви липсват никакви удобства.

Суши кетъринг хапки

Суши

Разгледайте галерията със снимки от събитието.

Вижте още
Организиране на фирмена дискотека

Дискотеки

Разгледайте повече снимки от коледната ни дискотека.

Вижте още
Организиране на нестандартно парти във влак

Пътуване с влак

Разгледайте галерията със снимки от събитието.

Вижте още