Организиране на събития с кетъринг

0888 407 106

В днешния забързан свят е изключително важно да можете да разчитате на коректна фирма, когато имате нужда от организиране на събития. Да поверите подготовката на Вашия бизнес или личен повод на професионалисти, ще Ви спести много време и усилия.

Дантес Сървисис има богат опит в цялостното организиране на събития с най-различна тематика, като освен услугите по самата организация, предлага също така собствено производство и доставка на кетъринг.  По този начин покрива всичко необходимо за гладкото протичане на Вашите празници, събирания и корпоративни събития.

Организиране на кетъринг бюфети и коктейли

Организиране на кетъринг коктейл в София

Организирането на кетъринг бюфети и коктейли е основна част от нашите кетъринг услуги. Този вид събития са подходящи за най-различни поводи като например:

 • бизнес събития – семинари, конференции, презентиране на нов продукт или услуга
 • официални лични или фирмени обеди и вечери
 • отбелязване на лични празници като рожден ден, кръщене, юбилей, абитуриентски или абсолвентски бал
 • официални празници и много други.

В зависимост от вида на събитието, което желаете да организираме, можем да Ви предложим два варианта  - кетъринг бюфет или кетъринг коктейл.

Кетъринг бюфети

Кетъринг бюфетът представлява блок маси, на които са подредени топлите системи с ястия, платата с кетъринг хапки и напитките. При него гостите на събитието се обслужват на принципа на шведската маса.

Организиране на кетъринг бюфет

Дантес Сървисис предоставя всичко необходимо:

 • предложения за място на провеждане
 • декорация, свързана с тематиката на събитието
 • артистично подреждане на масите с кетъринг плата
 • кетъринг оборудване – маси, покривки, драперии, чаши, чинии и прибори
 • сервитьори

Кетъринг коктейли

При кетъринг коктейлите, за разлика от кетъринг бюфетите, събитието протича на отделни коктейлни маси, около които се разполагат гостите. Отново, Дантес Сървисис ще се погрижи за всичко необходимо по организацията и обслужването, като предостави:

 • коктейлни маси и столове
 • прибори
 • декорация
 • кетъринг плата с хапки по предварително одобрено от Вас меню
 • обучени сервитьори и бармани

Свържете се с нашите консултанти, които с готовност ще Ви помогнат да направите правилния избор!

Организиране на фирмено парти, дискотека, тийм билдинг и други

Организиране на фирмено парти

Искате ли да сплотите екипа във фирмата си? Да прекарате няколко часа или дни в забавна, отпускаща и мотивираща обстановка със служителите си? Решението е организиране на събитие, което всички ще запомнят!

Ние можем да Ви предложим множество идеи за забавно прекарване, като освен мястото на провеждане, тематичната украса и безупречното обслужване, ще Ви предоставим най-вкусния кетъринг, без който никое събитие не би било завършено.

За да поръчате някоя от гореизброените възможности, може да се свържете с опитния ни екип от професионалисти, които ще изготвят цялостна програма и ще Ви предоставят различни оферти и варианти за кетъринг меню. От значение е датата на провеждане на събитието, както и броят хора, за да можем да подготвим най-добрите си предложения. Колкото по-рано се свържете с нас, толкова повече време ще имате, за да изберете опцията, която Ви допада най-много.

Организиране на коледно и новогодишно парти

Всички знаят колко важно е да организирате коледните и новогодишни партита от рано. При все по-нарастващия интерес към подобни събития, е възможно да изпуснете много възможности, ако чакате последния момент.

Дантес Сървисис е на Ваше разположение, ако имате нужда от организиране на коледно или новогодишно парти, независимо дали става въпрос за фирмено или семейно събиране.

Организиране на кетъринг коктейл

За да прекарате незабравимо най-хубавите празници в годината, ние ще се погрижим за наема на помещението, празничната украса и не на последно място – добрата храна!

Можете да избирате от специалните ни празнични менюта, изготвени от нашите професионални готвачи, като имаме възможност да Ви предоставим както кетъринг плата с хапки, така и готвени ястия.

Свържете се с нашия екип за повече подробности и персонални оферти!

Организиране на рожден ден

Предстои Ви рожден ден? Не мислете как ще се справите с организацията – оставете това на нас!

Ние имаме дългогодишен опит както в организирането на детски рожден ден, така и в подготовката на парти по случай кръгли юбилеи.

Освен

 • място на празнуване
 • празнична декорация с панделки и балони
 • наем на аниматори (ако е необходимо)
 • кетъринг меню за гостите на събитието,

за да е празникът Ви пълен, ще предоставим и уникална авторска торта по Ваше желание. 

Организиране на сватба с кетъринг

Организиране на сватби

Една от любимите ни услуги е цялостното организиране на сватби. Защо да ни се доверите? Защото през изминалите години сме организирали десетки сватби, като с професионализма и любовта си към работата сме допринесли за незабравимото изживяване на най-красивите и романтични мигове на нашите влюбени двойки!

От изпращането на поканите и намиране на мястото на провеждане, през празничното сватбено кетъринг меню и уникалната авторска декорация на масите и столовете, до неповторимата сватбена торта на няколко етажа… можете да поверите и последния детайл на нас!

Не се колебайте да ни потърсите по всяко време от годината!