Производство на бутикови торти от Дантес Сървисис

0888 407 106

Бутиковите торти на Дантес Сървисис са луксозно изпълнение на торти по поръчка на клиента. Те могат да бъдат приготвени с блатове и крем по Ваше желание, като можете да избирате от многобройните опции, които Ви предлагаме – шоколадови, сметанови, плодови, еклерови и много други!

Бутикови торти София

Видове бутикови торти

Какви могат да бъдат бутиковите торти? Най-често изработваме торти с лого или име на дадена фирма, известна марка продукт, фирмен текст, предмет на дейност, форма на разпознаваем предмет, тематика, свързана с дадена професия и всичко друго, което ни зададете Вие!

За нашите майстори на торти няма никакви ограничения – развихряйки фантазията и уменията си, те могат да създадат бутикови торти – истинско произведение на изкуството!

Как да поръчате бутикова торта от Дантес Сървисис

Бутикова торта Дантес

Ако Ви предстои фирмено събитие – парти, тийм билдинг, коледно тържество, рожден ден на човек от фирмата или просто искате да се почерпите без повод, свържете се с нашите консултанти! Те с радост ще обсъдят повода, по който желаете да поръчате Вашата уникална и специална бутикова торта, ще изслушат идеите и предпочитанията Ви и след това ще Ви предложат различни варианти, между които да изберете този, който Ви допада най-много!

Имайте предвид, че обсъждането на идеите и последващото приготвяне на бутиковите торти изискват определено време, така че не чакайте последния момент преди събитието Ви. Колкото по-рано се консултирате с нас, толкова по-спокойно ще обсъдим вариантите и ще имаме възможност да Ви предоставим най-добрата услуга.

Защо да поръчате бутикова торта

Всеки може да купи обикновена торта за специалния си повод, но дали тогава поводът би бил толкова специален?

Бутиковите торти са израз на Вашето уважение към празника, Вашето старание да зарадвате и изненадате гостите на събитието, като им предложите нещо уникално, както и да се погрижите всички да запомнят за дълго емоциите, които сте им предизвикали.

Какъв по-хубав начин да направите това, от поръчката на една прясна, вкусна и артистично изрисувана бутикова торта, създадена с много любов и внимание към детайла от опитните майстори на торти на Дантес Сървисис!