Сватбени торти и организиране на сватби

0888 407 106

Дантес Сървисис е лидер на пазара в организирането на сватбени тържества и приготвянето на неповторими сватбени торти.

Сватбена торта София

Ние сме тук, за да превърнем Вашата сватбена приказка в реалност!

Сватбени торти по поръчка

Екипът ни от специализирали в чужбина майстори сладкари притежава богат опит в изработката на сватбени торти. Именно затова, всяка излязла изпод пръстите им торта е истинско произведение на изкуството!

Можете да поръчате сватбена торта на етажи по Ваша идея или да се доверите на нашата визия и креативност! Изработваме сватбени торти във всякакви цветове и форми. Под външната декорация тортата може да бъде с различни блатове и кремове, които избирате Вие – шоколадови, плодови, сметанови, лешникови, бадемови, еклерови, целувчени и други.

Неповторимия вкус на сватбената торта съчетаваме с майсторска украса, за да и придадем внушителен завършек. Прилагаме декорации и аранжировки от истински цветя и панделки в тон със самата сватба, но също така можем да изработим и цветя, лебеди, булка и младоженец или сърца от сладкарски материали за още по-голям ефект.

Ако имате нужда от сватбена торта, просто се свържете с нас! Понякога е трудно човек сам да си представи това, което иска, и точно тук се намесва нашият екип. Любезните ни консултанти ще Ви представят каталог със сватбени торти, които вече сме правили, а Вие може да посочите коя най-много се доближава до Вашата визия. Ако желаете нещо, което не е правено досега, ние ще Ви дадем нови идеи и Ви гарантираме, че в деня на сватбата ще почерпите гостите си с торта – истинска наслада за очите и небцето!

Организиране на сватби

Сватбеният ден… най-вълнуващото преживяване за двама влюбени! Често обаче, покрай забързаното ежедневие, не ни остава време да се погрижим за всички подробности. Ето защо е необходимо да се обърнете към фирма, която ще сътвори сватбената Ви приказка без да се усетите!

Богатият ни опит в организирането на сватбени събития превръща всяко поставено от Вас предизвикателство в неповторимо изживяване за нас!

Организиране на сватба в София

Ето някои от стъпките, необходими при цялостното организиране на сватби:

  • наем на зала, Dj, фотограф
  • декорация на ресторанта
  • аранжиране на масите в ресторанта
  • производство и доставка на сватбен кетъринг
  • изпращане на покани на гостите

Организирането на сватба отнема време – не оставяйте всичко за последния момент. Хубаво е да се свържете с консултантите ни минимум 6 месеца преди очаквания ден, за да можете заедно с нас да преминете през това невероятно пътешествие – избора и на най-малките подробности – без тревоги и стрес!

Ако желаете да сбъднем Вашите мечти, свържете се с нас и заедно ще превърнем сватбения ден в събитие, което няма никога да забравите!

 


Сватбена торта на четири етажа в бяло и жълто, аранжирана със слънчогледи и пеперуди.


Сватбена торта на четири етажа в бяло, синьо и жълто, украсена с цветя, пеперуди и панделки.


Сватбена торта на пет етажа, аранжирана с панделки. Украсата на тортата включва рози, изработени от сладкарски материали.


Сватбена торта на четири етажа, всеки от които има формата на сърце. Допълнително украсена с рози и двойка лебеди.


Класическа сватбена торта в бяло на пет етажа, придружена с двойка младоженци и украса в розово.


Закачлива сватбена торта на пет етажа, чиято украса включва панделки и рози, изработени от сладкарски материали.


Уникална сватбена торта в три части, аранжирана с прекрасни букети от цветя.


Уникална сватбена торта в три части, аранжирана с прекрасни букети от цветя.


Класическа сватбена торта на пет етажа, чиято украса включва рози и панделнки, изработени от сладкарски материали.


Закачлива сватбена торта на пет етажа. Тортата е украсена с панделки и цветя, изработени от сладкарски материали, аранжирана с пеперуди.


Малка сватбена торта на три етажа, символизиращи българския трибагреник. Украсата на тортата следва традиционен български фолклор.


Сватбена торта на три етажа, всеки от които във формата на сърце. Тортата е украсена с рози и аранжирана с панделки и двойка лебеди.


Голяма сватбена торта в три части, аранжирана с цветя.


Сватбена торта на пет етажа, включваща майсторска украса.


Голяма сватбена торта в три части, чиято основа е част от тортата.