Производство и доставка на хлебни изделия

0888 407 106

Освен кетъринг услуги, парти хапки, производство на торти и организиране на събития, Дантес Сървисис притежава дългогодишен опит и в изработката на специални хлебни изделия.

Плетена погача от Кетъринг София

Благодарение на отдадените ни майстори хлебари можем да Ви предложим най-различни видове хлебни изделия като:

  • питки и погачи
  • солени и сладки кроасани
  • банички
  • соленки
  • мини хлебчета и земели

и много други.

Хлебните изделия, предлагани от Дантес Сървисис, са както идеална добавка към кетъринг събитията Ви, така и самостоятелна част от други специални поводи като сватби, кръщенета, прощъпулници и празнични събирания. Приготвени изцяло от натурални съставки, без добавка на консерванти и оцветители, прясно изпечени в пекарните на нашата сертифицирана производствена база,  всички наши хлебни изделия са с гарантирани вкусови свойства и безкомпромисно качество.

Видове хлебни изделия

Погачи

Погачата е традиционно хлебно изделие, с което отбелязваме най-различни поводи и тържества. Поради тази причина е изключително важно да е направена с майсторство и любов.

Обредна пита от Кетъринг София

Наричани още обредни хлябове, погачите, предлагани от Дантес Сървисис, се произвеждат по традиционни български рецепти от нашите майстори хлебари. При приготвянето им ние спазваме най-добрите препоръки на предадения през времето майсторлък, като не добавяме никакви изкуствени подобрители и консерванти. Погачите се правят най-често от бяло брашно, но според изискванията на клиентите ни, можем да ги приготвим и от пълнозърнесто.

За постигане на оригиналния им външен вид добавяме най-различни декорации от тесто, красиви плетеници и фигурки, като всичко е съобразено с желанието на клиента.

Освен погачи и обредни пити, предлагаме също така и нетипични хлебни изделия като кошници от тесто.

Разчитайки изцяло на натурални съставки, нашите погачи се отличават с високите си хранителни и вкусови качества, запазвайки по този начин традициите на хлебопроизводството живи!

Кроасани

Кроасаните са хлебни изделия, подходящи както за ежедневна консумация, така и като добавка към почерпката за специални поводи и събития. Кроасаните, произведени от нас, са и самостоятелна част от нашите кетъринг услуги, допълвайки кетъринг менюто с още един интересен продукт.

Кроасани с плънка

За разлика от готовите кроасани, които се продават по магазините, кроасаните на Дантес Сървисис са изработени по оригинална рецепта от специално кроасан тесто, не съдържат набухватели и дължат уникалния си аромат на истинското масло, с което ги приготвяме. Те винаги са прясно изпечени и подготвени специално за конкретното събитие и клиент, като по този начин гарантираме вкуса и пухкавостта им.

Кроасаните могат да бъдат различни по размер – големи или мини кроасани, сладки или солени, с най-различни плънки – сирена, колбаси, зеленчуци и други.

Произвеждаме и дениши – специални сладки кроасани, гарнирани с плодове и крем и глазирани отгоре.

Банички и соленки

Баничките и соленките са друга неизменна част от нашите специални хлебни изделия и също така са подходящи за различни поводи като кафе паузи на семинари, конференции и други събития.

Бутер банички от Кетъринг София

Ние приготвяме всякакъв вид мини коктейлни банички от многолистно тесто, както и точени баници по стари изпитани рецепти, запазили българската традиция.

Баничките могат да бъдат с плънка по избор на клиента – сирене, колбас, меса, спанак, лук и други. Освен солени, предлагаме и десертни сладки банички – щрудели и пайове с плодове и крем.

Питки, хлебчета и земели

За нуждите на официални вечери, сватби и други празнични събития, на които се сервират готвени ястия, Дантес Сървисис предоставя прясно изпечени, хрупкави отвън и пухкави отвътре питки, земели и всякакви други видове хлебчета.

Питки, земели и хлебчета

Те могат да бъдат приготвени от бяло или черно брашно, като се използват само натурални продукти и жива закваска. За добрия им външен вид нашите майстори хлебари се грижат, като предлагат различни поръски – маково семе, слънчоглед, сусам и други.

С богатата си палитра от всякакви видове хлебни изделия ние имаме възможност да удовлетворим всички желания и нужди на нашите клиенти! Ако Ви предстои някакъв специален повод, изискващ хлебни изделия или просто желаете да опитате прясно изпечените ни продукти, не се колебайте да ни потърсите за оферта.

Нашият любезен екип ще се погрижи да Ви предложи най-доброто!